DARKO BANJAC PREDSEDNIK: Izborna skupština NPS izabrala rukovodstvo stranke

S. M.

10. 10. 2021. u 20:54

DARKO Banjac izabran je za predsednika Narodne partije Srpske na Izbornoj skupštini koja je održana u hotelu "Bosna" u Banjaluci.

Foto NPS

Za Izbornu skupštinu bilo je akreditovano 953 delegata NPS.

Video linkom u Skupštini učestvovali su i članovi NPS iz deset opština Srpske. Osim predsednika NPS, na Skupštini je usvojeni Statut i Program stranke. Izabran je Glavni odbor NPS, Statutarna komisija i nadzorni odbor.

Izabrani predsednik NPS, Darko Banjac, obraćajući se na Skupštini poručio je da su ovde u Banjaluci počeli pre 11 meseci da stvaraju, organizuju i podižu našu Narodnu partiju Srpske.

– Svesni da to radimo u teškom vremenu kada se na političkom nebu RS nalazi mnogo političkih subjekata, ali odlučni da uspemo u našoj ideji i težnji da se i naš glas čuje. U proteklih 11 meseci sam govorio da će biti teško, od danas ste vi garant da će biti mnogo lakše. Od danas smo i mi tu da uzdignute glave idemo ka našem cilju i da ga ostvarimo. Svestan da mnogi sumnjaju u naš uspeh, ali odlučan da ih sve razuvjerimo i da kazemo da ćemo od oktobra sledeće godine imati klub poslanika u NS RS, odlučni da pokažemo koliko vredimo i odlučni da možmo to da uradimo. Nas ovde 950 smo garancija ovog obećanja, nas 950 i još hiljade naših članova su garant da ćemo uspeti, poručio je Banjac.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više