RUČAK ZA DANAS: Punjen pileći file sa dodatkom po želji - zasitan obrok koji pokreće sva čula
Novosti online
07. 09. 2023. u 07:00
Pileće meso je najukusnije ako se spremi na ovaj jednostavan način. Belo pileće meso je čisto blago ako naučite na koji način da ga pripremite.
Foto: Jutjub/Printskrin/Jelajelena Petrovic
Potrebno je:
- par pilećih grudi
- malo senfa
- so biber
- 100 g suvog vrata
- 50 g kačkavalja
- 100 g kobasica
- 4-5 čena belog luka
Priprema:
Šnicle iseći po sredini i izlupati malo preko folije. Posoliti i pobiberiti. Najpre premazati maslinovim uljem i izdrobljenim belim lukom. Puniti suvim vratom, kobasicama i kačkavaljem. Pržiti na roštilju ili tiganju u koji ste dodali par kapi ulja. Prijatno!
Pogledajte više