RUČAK ZA DANAS: Punjen pileći file sa dodatkom po želji - zasitan obrok koji pokreće sva čula

Novosti online 07. 09. 2023. u 07:00

Pileće meso je najukusnije ako se spremi na ovaj jednostavan način. Belo pileće meso je čisto blago ako naučite na koji način da ga pripremite.

Foto: Jutjub/Printskrin/Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

  • par pilećih grudi
  • malo senfa
  • so biber
  • 100 g suvog vrata
  • 50 g kačkavalja
  • 100 g kobasica
  • 4-5 čena belog luka

Priprema:

Šnicle iseći po sredini i izlupati malo preko folije. Posoliti i pobiberiti. Najpre premazati maslinovim uljem i izdrobljenim belim lukom. Puniti suvim vratom, kobasicama i kačkavaljem. Pržiti na roštilju ili tiganju u koji ste dodali par kapi ulja. Prijatno!

Pogledajte više