NAJZAD DOLIJALI SILOVATELJI DECE: Jezivi slučajevi višegodišnjeg zlostavljanja mališana izazvali buru u Italiji

V.N.

24. 05. 2021. u 07:35

ŠKOTSKA je izručila Italiji propovednika koji je pobegao iz zemlje da bi izbegao kaznu zbog višegodišnjeg seksualnog napastvovanja svoje troje dece, izveštava agencija Ansa.

Foto Arhiva

Prema pisanju agencije priča je jeziva, naročito zato što je majka, koja je sve vreme znala za to, odbila da ga prijavi, a u toku istrage je izjavila "da voli svoju decu, ali da želi da zaštiti muža i sačuva brak".

Istraga je pokrenuta pošto je najmlađa kćerka prijavila policiji da ju je otac napastvovao, zajedno sa starijom sestrom i mlađim bratom, još od kada je imala četiri godine.

U istrazi je utvrđeno da je otac ne samo napastvovao decu, nego ih je maltretirao, vređao i tukao. Policija je otkrila da je otac siledžija postavio najmanje dve kamere u kupatilo, a ostale rasporedio po stanu i snimao dok je napastvovao decu.

Kćerka koja je prijavila slučaj pokušala je da nagovori i majku, brata i sestru da se pridruže prijavi, ali su oni odbili.

I u Milanu je policija uhapsila direktora kompanije "Global farma" Antonija di Fazija zbog silovanja 21-godišnje studentkinje. U mobilnom telefonu uhapšenog "serijskog silovatelja", kako ga opisuju mediji, pronađene su fotografije i drugih devojaka koje je snimao za vreme napada.

Policija je istragu pokrenula pošto je studentkinja, koja je stažirala u njegovoj kompaniji, prijavila da ju je silovatelj namamio u svoju kuću pod izgovorom da je predstavi drugim preduzetnicima, da je nakon što je popila kafu potpuno izgubila svest i da se probudila dan kasnije i tada shvatila šta se dogodilo. U kući silovatelja policija je pronašla druge dokaze o seksualnom napastvovanju žrtava.

Direktor-silovatelj je bio poznat kao hvalisavac i čovek koji voli luksuzne automobile, pišu mediji.

Pogledajte više