PEDOFILA UNAKAZILI OD BATINA ČIM JE STIGAO U ZATVOR: Pretučen posle samo nekoliko sekundi, čekaju ga plastične operacije (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2021. u 22:10

PEDOFIL koji je priznao otmicu i silovanje trinaestogodišnje devojčice u Londonu moraće da bude podvrgnut plastičnim operacijama pošto je napadnut u roku od nekoliko sekundi pošto je stigao u zatvor.

Foto: Depositphotos/Facebook

Kadian Nelson (27), se izjasnio krivim za otmicu, silovanje i pretnju ubistvom u ponedeljak, a nekoliko sati kasnije je sproveden u zatvor Vandsvort u južnom Londonu.

Odmah po prijemu njemu je jedan zatvorenik naneo tako ozbiljne povrede da će morati da bude potvrgnut plastičnim operacijama. 

- Bio je to brutalni napad, drugi zatvorenik je stigao sa njim u istom kombiju. Svi su znali šta je uradio - rekao je izvor za britanski "San".

3. novembra prošle godine Nelson je pratio trinaestogodišnjakinju, a potom joj se prikrao i stavio joj jednu ruku preko usta. 

Nelson sa žrtvom/Foto: Facebook

Nakon što ju je uz pretnje smrću sproveo do jedne uličice, naredio joj je da skine kaput i školsku uniformu, a potom ju je napastvovao.

Nelsonu će 13. avgusta biti izrečena presuda u sudu Kingston kraun.

Pogledajte više