MAJKA UBILA PETORO DECE, SPALILA IH, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Zločin šokirao SAD, a Instagram mrtve žene otkrio mračnu tajnu (FOTO+VIDEO)

Novosti online 10. 02. 2021. u 00:45

ŽENA iz Zapadne Virdžinije koja je upucala svoje troje dece i dvoje kojima je maćeha, pre nego što ih je sve spalila u porodičnoj kući, bavila se vračanjem, objavljujući neke rituale i tegle mrtvih leptira na svojim društvenim mrežama.

Foto: Fejsbuk

Oreana Mejers (25), zatim je pucala i ubila se nakon što je 8. decembra spalila kuću u okrugu Grinbir sa telima svoje dece unutra.

Analiza njenog Instagram naloga pokazuje da je majka aktivno učestvovala u ritualima povezanim sa veštičarenjem i spiritualizmom.

25. novembra, nešto manje od tri nedelje pre samoubistva, MEjers je objavila fotografiju tegli sa insektima - leptiri, moljci, pečurke, kamenje, razno bilje, perje i zemaljske stvari.

- Spremila sam teglice sa insektima. Ovo je stvar ili samo Oreanina stvar? LolXoxoxo - napisala je Oreana u objavi.

Oreana je podelila seriju objava o "moćnom danu manifestacije" 11. novembra, čak objavljujući fotografiju rituala koji je izvela te noći u 23.11 (11:11 pm).

- Prihvatajući 11/11..11:11.. - navela je u objavi.

- Magija. Ljubav. Nepoznato - pisalo je dalje.

Takođe je podelila fotografiju figure vile, rekavši na Instagramu:

- Vile i cveće su moja čarobna stvar.

Pored pomenutih fotografija, ona je na na profilu objavila niz mimova, zajedno sa slikama žena koje su zagrljene.

- Iskreno, samo napred i budite otkačeni i upadajte u čudna mistična sr*nja ili šta već - glasi jedan mim.

- Život je kratak. Stvarnost je lažna. Je**š hejtere - pisalo je u objavi.

Iako je nepoznato da li je vračanje imalo veze sa ubistvom-samoubistvom 8. decembra, u jednoj od svojih beleški Mejers pominje demone koji su je pobedili.

Rejven Bamgarner iz Zapadne Virdžinije izgubila je sinove Šona Dovsona (7) i Rajlija Džejmsa (6) u tragičnom ubistvu.

Ubila ih je supruga njenog bivšeg - Oreana Mejers (25), koja je tada ubila i svoju decu - Kiana Mejersa (4); Arkilea Nova Mejersa (3) i Haikena Džirači Mejersa (1), a nakon toga spalila je porodičnu kuću u kojoj su bila tela ubijene dece.

Organi reda otkrili su samo mučne detalje pucnjave, rekavši da je depresivna majka potpuno priznala zločin u svojim samoubilačkim beleškama.

- Kao da vam je neko iščupao dušu - rekla je Bamgarner za „The Sun“ o gubitku svoja dva dečaka.

- Kako možeš to da uradiš deci? Imali su pune živote pred sobom. Osećam da je bila potpuno zdrave pameti, nije mi napisala pismo, bila je sebična i želela je da povredi ljude. To je bilo planirano i ne mogu da povratim svoje dečake, ubila mi je bebe - rekla je Bamgarner, koja takođe ima trogodišnju ćerku Kari iz prethodne veze.

Prema lokalnom šerifu, Mejersovoj je smetalo što je njen suprug Brajan boravio kod rođaka tokom radne nedelje zbog problema sa prevozom. Tekstualne poruke između nje i njenog supruga pokazale su da je njegovo odsustvo tokom nedelje bilo strašan izvor svađe između njih. Kako navodi šerif, žena je postala očajnija nakon što je Brajan 6. decembra ostavio namirnice i otišao iz kuće.

- Nećeš imati čemu da se vratiš, osim leševima. Nikoga nije briga, zašto bi mene bilo? - napisala je tada poruku svom mužu. - Novac će dolaziti i odlaziti, kad jednom odem tamo, ne može me zameniti. Molim i plačem za pomoć, ali je nikada ne dobijem. Moje mentalno zdravlje vapi za pomoć - više me nije briga.

Raven je delila 50-50 starateljstava sa Brianom i rekla da je razgovarala s Oreanom dok je ostavljala svoje dečake da ostanu.

Obraćajući se medijima prošlog četvrtka, šerif je rekao da su deca imala prostrelne rane na glavama, da je pucano iz sačmarice, dok je telo Mejers pronađena ispod stola za piknik.

Preko lica joj je bila povučena crvena linija od uha do uha, preneo je MetroNevs.com. Ta misteriozna linija primećena je kod Mejersove i na snimku sa nadzorne kamere, kada je odlazila da pokupi svoja dva sina iz škole. Jedan od dečaka pitao ju je da li joj je krv na licu, ali Mejers je odgovorila da je sama to iscrtala.

 

Sat kasnije, hitna služba primila je poziv zbog požara u kući. Kada su vatrogasci stigli na lice mesta nešto pre 16 sati, pronašli su kuću zahvaćenu plamenom. Otprilike 40 minuta kasnije, ženino telo pronađeno je u dvorištu. Četvoro dece je pronađeno istog dana u kući, telo petog deteta pronađeno je tek četiri dana kasnije, izvestila je VVNS-TV.

- Pucala im je u glavu i zapalila kuću, pa izašla napolje i pucala u sebe - rekla je Rejven.

- Policija kaže da je koristila sačmaru. Svaki put kada opalite, morate prelomiti pušku i napuniti municijom. Kako neko može to da uradi deci, pet puta? – kaže Rejven.

- U ovim pismima se izvinila, pričala o mentalnim bolestima – navodi Rejven, misleći na beleške o samoubistvu koje je ostavila Mejersova.

- Uradila je to pet puta, napisala četiri različita pisma, namestila je ovo, ovo nije bila samo neka mentalna bolest, bilo je planirano - kaže Rejven.

- To nije ničija krivica, već moja. Moji demoni su me pobedili. Žao mi je, nisam bila dovoljno jaka - napisala je Mejersova.

Ona je svom suprugu poslala poruku na dan pucnjave rekavši da mu je ostavila nešto u automobilu. U autu je pronađeno pismo sa krvavim otiskom prsta pored njenih inicijala.

- Pucala sam u glavu svim dečacima. Zapalila sam kuću. Pucala sam sebi u glavu. Žao mi je - napisala je u svom priznanju.

- Mentalno zdravlje je ozbiljno. Nadam se da će jednog dana neko pomoći drugima poput mene. Sa mentalnim zdravljem se ne treba šaliti ili ga olako shvatati. Kad neko moli, moli, vapi za pomoć, pomozite mu. Jednostavno biste mogli spasiti život ili više života. Hvala, OAM - glasila je poruka Mejersove.

U autu su takođe pronađene staklene tegle sa kristalom i krpa sa spiralnim simoblom.

Rejven je rekla da je Brajana upoznala kad je imala 13 godina. Za njega se udala kada joj je bilo 19. godina. Kada su se razišli, Brajan je upoznao Oreanu i rekao Rejven da će ona biti bolja majka.

- Naporno sam radila, vratila sam se u školu da bih koledž upisala preko Interneta, kupila sam auto, sama priuštila dom, kao samohrana majka sam učinila sve što sam mogla - kaže Rejven.

Nadala se da će sa svoje troje dece proslaviti prvi Božić u novoj kući.

- Želela sam da im dam sve što nikada nisam imala - rekla je mlada majka, koja je i sama odrasla u hraniteljskoj porodici.

- Probudim se, pomislim - moram pripremiti doručak za decu - a onda shvatim da mi je ostalo samo jedno - kaže Rejven.

- Pomislim, sada ću ih zateći u svojim sobama, ali nisu tamo. Ćerka stalno pita gde su joj starija braća. Kažem u raju, sa Bogom, ali ona ne razume taj koncept još uvek. Ne znam kako da joj objasnim. Kažem, oni se ne mogu vratiti, ali ti možeš da pričaš sa njima - rekla je neutešna majka.

'My demons won over me': Oreanna Myers, 25, a Mother 'upset over husband working away from home' shoots dead her five...Posted by Vanessa Jones on Saturday, January 23, 2021

 

(Srbija danas)

Pogledajte više