MUČITELJI ĆERKE SE VADE NA VAŠKE! Groteskni manevar nesavesnih roditelja maloletne muslimanke iz Bezansona - stric i strina priznali sve!

Goran ČVOROVIĆ/Od stalnog dopisnika: PARIZ

26. 08. 2020. u 18:39

NESAVESNI roditelji, muslimani iz Bosne, koji su unakazili sopstvenu ćerku jer je htela da se uda za Srbina pravoslavca, kako saznaju "Novosti", pokušali su pred sudom da se izvuku na groteskan način: istražnim organima su poručili da su ćerki isekli kosu jer je imala vaške!

Foto: Vikipedja

- Roditelji maloletnice su ovo brutalno šišanje objasnili činjenicom da je maloletnica imala vaši - potvrdio je za "Novosti" Etjen Manto, državni tužilac iz Bezansona. - Ali, stric i strina priznaju da je to bila kazna zbog bega. Maloletnica potvrđuje da je pretrpljeno nasilje u vezi s tim što njena porodica ne prihvata njenu emotivnu vezu sa mladićem srpskog porekla i hrišćanske vere.

Foto: Franck Hakmoun

Etjen Manto

Državni tužilac je potvrdio da će ocu, majci, stricu i strini biti suđeno zbog nasilja nad maloletnicom, i da su je tukli i sekli joj kosu, po njenom povratku, posle četvorodnevnog bega sa mladićem srpskog porekla, starim 20 godina, koji živi u istoj zgradi.

Detaljnije čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju "Večernjih novosti".

Pogledajte više