"TO JE GOMILA GLUPOSTI, ZAISTA JESTE..." Oglasile se komšije Kejt Midlton, evo šta kažu princezi koja je već danima glavna tema u svetu

Dejana Kalinić 22. 03. 2024. u 16:53

KEJT Midlton i njena porodica iselili su se iz Londona zbog mirnijeg života i trenutno su u Vindzoru. Posle priča da je Kejt Midlton u komi, skandala sa fotošopiranom fotografijom za Dan majki i teorijama zavere koje tvrde da se umeto nje pojavljuje dvojnica, princezi je bio potreban mir, piše "Miror".

Foto: Tanjug/AP

Dok se princeza držala podalje od očiju javnosti dok se oporavlja od abdominalne operacije, meštani koji žive u Vindzoru potvrdili su da je u dobrom stanju.

Britanski Miror je pričao sa meštanima i evo šta su oni otkrili o Kejtinom životu u istorijskom gradu.

Sve teorije koje su kružile demantovli su meštani koji su za "Telegraf" rekli da Kejt i Vilijama često viđaju na farmi.

Foto: AP

- To je gomila gluposti, zaista jeste - rekla je za Telegraf En Taner, 71.

- Mi živimo ovde preko puta, oni ulaze i izlaze na zadnju kapiju i Dejv (vratar) će ih brzo pušta unutra. Princeza često dolazi ovde, na njenom je pragu, a "Adelajd Kotidž" je nekoliko stotina metara dalje. Bili su na tenisu u nedelju – moja drugarica igra tamo, a Kejt je gledala decu, ona su stalno tu.

Drugi lokalni stanovnik, Kevin Pietersen (43) napisao je na X-u, bivšem Tviteru

- Viđamo Vilijama i Kejt često, a takođe i poslednjih nekoliko dana - napisao je.

- Neverovatno je da bi ljudi bili tako smešni i okrutni u pisanju gluposti na ovoj platformi koje su očigledne laži - dodaje.

(Kurir)

BONUS VIDEO: "MARADONA - IKONA POP KULTURE": Umetničko delo u čast slavnog Argentinca

Pogledajte više