UBIO BIVŠU PARTNERKU, PA SEBI PRESUDIO: Tragedija u Nemačkoj, sve se dogodilo u radnji punoj kupaca

Novosti online 16. 01. 2024. u 15:58

PRAVA drama dogodila se sinoć u poznatom supermarketu u Merfelden-Valdorfu u Nemačkoj, kada je muškarac sa više hitaca upucao svoju bivšu partnerku, a potom sebi presudio. U trenutku napada market je bio pun kupaca.

FOTO: Tanjug/AP

Policija veruje da je motiv ubistva to što ubica nije mogao da se pomiri sa raskidom.

- Dokazi ukazuju na to da se iza motiva krije propala ljubavna veza - rekao je državni tužilac i dodao da je istraga još u toku.

Ubijena, koja je u supermarketu radila kao kasirka i njen ubica su raskinuli pre nekih šest meseci, a nakon duže veze i zajedničkog života. U ovom trenutku se i dalje proverava da li je bilo prijava za nasilje i da li je bilo izricanja mera zabrane prilaska, navelo je tužilaštvo.

Kako je saopšteno, muškarac je sinoć oko 19.15 časova ušetao u supermarket, a potom je otišao do kasa i ispalio više hitaca u svoju bivšu partnerku. Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva, a napadač je onda sebi oduzeo život.

Ubica, kako je navedeno iz tužilaštva, nije imao dozvolu za oružje, a tela su poslata na obdukciju. Policija je na licu mesta pronašla više čaura, a u ovom trenutku nije poznato iz kog oružja je pucano.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: EMOTIVAN SUSRET NAKON ZAROBLjENIŠTVA: Izraelsku decu koju je oslobodio Hamas dočekao njihov pas

Pogledajte više