SOVA ŽIVELA NA NOVOGODIŠNJOJ JELKI ČETIRI DANA: Porodica je uopšte nije primetila, sve dok na red nije došlo sređivanje kuće (VIDEO)

Novosti online 15. 12. 2023. u 17:28

PORODICA Vajt iz Kentakija bila je šokirana kada je shvatila da na njihovoj božićnoj jelki živi sova. Njihova jelka je bila dom ptice četiri dana.

Foto: Printskrin/Jutjub/FOX 56 News

- Imamo tri psa. Stalno smo u dnevnoj sobi: gledamo televiziju, kuhinja je ovde, nije bilo naznaka da je sova tu - rekla je vlasnica kuće Mišel Vajt.

Vajt je rekla za "WDKY" da su ona i njena porodica doneli drvo u svoj dom nesvesni da sova živi na drvetu sve dok čistač tepiha Bobi Hejs nije primetio životinju dok je radio u njihovoj kući.

- Uvukla se dublje u drvo. Trebalo mi je nekoliko minuta da je uopšte pronađem - rekao je Hejs. Hejs je uspeo da zgrabi sovu i poslao njenu sliku vlasnici kuće.

- Bila sam šokirana - rekala je Vajt. Dodala je da je u početku mislila da joj Hejs šalje fotografiju plišane životinje. Drago joj je što je Hejs pronašao sovu.

- Da sam na njegovom mestu, izašala bih iz kuće. Neka ostane sova - rekala je Mišel. Hejs je na kraju pustio sovu nazad u divljinu, a Vajt je rekla za "WDKY" da sada planira da isplete ornament od sove koji će staviti na svoje drvo.

(Indeks)

BONUS VIDEO: ZIMSKA ČAROLIJA: Cvetni vrt svetla u Japanu zadivljuje posetioce lepotom

Pogledajte više