POJAVIO SE STRAVIČAN SNIMAK POSLE EKSPLOZIJE U KOJOJ JE POGINUO SRBIN: Bojanu nije bilo spasa, oglasili se i njegovi prijatelji (VIDEO)

Novosti online 30. 11. 2023. u 21:28

AMERIČKI mediji objavili su snimak nastao nakon nesreće u kojoj je poginuo Bojan Petrović (36) iz Srbije.

Foto: Printskrin/Jutjub

Do nesreće je došlo 24. novembra oko 6.30 časova na auto-putu na Floridi, kada je žena (39) svojim automobilom zakačila zadnji desni deo prikolice Bojanovog kamiona.Tada se kamion zaneo, udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo i zapalio.

Na snimcima se vide ostaci kamiona koji je gotovo ceo nestao u plamenu.

Na lice mesta su izašli vatrogasci, ali nisu ništa mogli da urade. Vozilo je uništeno do neprepoznatljivosti, a Bojanu nije bilo spasa.

Podsetimo, njegovi prijatelji pokrenuli su na GoFundMi akciju prikupljanja novca, kako bi Bojanovo telo bilo vraćeno u Srbiju i sahranjeno.

- Svi koji su ga barem malo poznavali znaju o kako dobrom i poštenom čoveku se radi. Iza sebe je u Srbiji ostavio neutešne roditelje i sestru sa malim detetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli - naveli su Bojanovi prijatelji na GoFundMi.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: DVE ŽENE UPUCANE ZA DVA SATA: Načelnica Hitne o prizoru koji su zatekli na mestu zločina u Kruševcu

Pogledajte više