NIŠTA OD SASTANKA POMIRENJA: Vilijam ne planira da se sastane sa Harijem

Tanjug 17. 04. 2023. u 10:25

BRITANSKI princ Vilijam ne planira da se sastane sa svojim mlađim bratom Harijem, kada on dođe na krunisanje njihovog oca, navode izvori bliski kraljevskoj porodici.

Foto: Tanjug AP

Kraljevski analitičari otkrili su da je Hari (38) u subotu razgovarao sa svojim ocem u pokušaju da ublaži napetosti, ali da se tom prilikom nije bavio aktuelnim sporom sa Vilijamom, prenosi Dejli mejl.

Smatraju da bi bilo lepo da se Hari zadrži neko vreme i bude prijateljski nastrojen, ali veruju da će njegovo samostalno putovanje biti kratkotrajno, pre svega zbog "gustog" rasporeda obaveza.

Vilijam i Hari će se videti tokom krunisanja 6. maja u Vestminsterskoj opatiji, što je prvi put da se susreću nakon što je Hari objavio knjigu u kojoj je označio Vilijama kao glavnog suparnika.

Izvori tvde da je kralj Čarls zadovoljan dolaskom najmlađeg sina, ali se smatra da se princ od Velsa i dalje oseća izdano i ljuto, posebno zbog otkrića u memoarima, kao i da je jaz među braćom toliko velik da ne vide kako će se taj odnos ikada popraviti, navodi list.

Pogledajte više