GRUDI I ZADNJICA PROTIV PENZIJSKE REFORME: Francuska influenserka zapalila društvene mreže (VIDEO)

G.Č. 29. 03. 2023. u 23:05

Forme protiv reforme - poigrala se rečima na svom nalogu poznata francuska influenserka koja nastupa u javnosti pod pseudonimom Polska, aludirajući na svoje obline i protest protiv novog zakona o penzijama.

Printskrin BFMTV

- Mogu da se imaju lažne trepavice, nokti i zadnjica, ali prava ubeđenja - poručila je Polska.

Ona je sa svojom prijateljicom, Tuatis, takođe influenserkom izdašnih formi, snimljena na poslednjim manifestacijama u Parizu.

Nije, kaže, najpre znala zbog čega se narod buni, ali se, kad se informisala, i sama priključila demonstracijama. Mnogi učesnici manifetacija su hteli da naprave selfi s njima.

Ističe da je bitno da svojim jednostavnim rečima mladima prenese poruku, jer je mnogima od njih, kako navodi, komplikovan jezik starijih preko medija. Ona ima dvesta hiljada pratilaca na instagramu i čak osamsto hiljada na tiktoku.

Navodi da nije glasala na prethodnim izborima jer nije imala sva potrebna dokumenta, ali da će to učiniti sledeći put. Kaže da za sada nema svog političkog favorita, ali to sigurno nije predsednik Makron.

Njen stajling, sa naduvanim usnama i silikonima, privukao je ogromnu pažnju javnosti, imajući u vidu da to u principu odudara od ovdašnjih estetskih običaja. Kao takav kuriozitet, gostovala je i na ovdašnjoj najgledanijoj informativnoj televiziji BFMTV, odakle su ovi snimci, i gde je pojasnila svoj angažman.

Rekla je da su je zapazili i sindikalni lideri, koji će joj na poklon poslati sindikalni kačket sa šljokicama, i koji će nositi na sledećim manifestacijama.

Printskrin

 
Pogledajte više