KAKO IZGLEDA MODNI BREND "LE MIHA": Arijana pokazala prve modele - prepoznatljivi po heklanim detaljima (FOTO)

"LE MIHA" je naziv nove linije odeće koju su kreirale Arijana Rapaćoni, supruga nezaboravnog fudbalera Siniše Mihajlovića, i dve kćerke, Virdžinija i Viktorija, zajedno sa kompanijom iz Bolonje "Jato", jednom od najprestižnijih u međunarodnoj panorami visoke mode.

Instagram/printscreen/Arijana Mihajlović

Stvorili su je još 1991. godine Đorđa Rapezi i Jakopo Toneli i njoj su poverile suštinu svog projekta u nadi da će veoma brzo njihovi modeli prošetati modnim pistama.

Le Miha predstavljaju novi direktni potrošački startap, onaj koji prodaje onlajn, sa kontrolisanim brojem prizvoda, sada ih je ukupno 25, a koji će predstavljati deo celokupne kolekcije za sezonu i uskoro biti pušten u prodaju.

Pre nekoliko dana Arijana i dve ćerke stigle su u Bolonju kako bi razgovarale o poslednjim detaljima pre lansiranja svojih izuma. Već su uočeni heklani dodaci koje je izradila Sinišina supruga, oduvek zaljubljena u heklanje.

"Neverovatna priča o snazi hrabrosti i intenzitetu", piše Jakopo Toneli na svom profilu, "zauvek će vezati vašu porodicu za moj grad i moje srce i čast mi je da doprinesem rađanje novog LeMiha projekta".

Najvažniji kupci firme "Jato" su oni koji vole luksuz, ali su veoma dobro primljeni i novi projekti i imaju sve faze unutar kompanije, od kreativnosti do proizvodnje. Posebno su specijalizovani u pomaganju početnicima.

Jakopo Toneli i pre nego što je započeo ovu saradnju, poznavao je Sinišu Mihajlovića, onda je sa njim jednoga dana kontaktirala jedna od njegovih ćerki i izrazila želju da razgovara sa njim o njihovoj ideji, to je bilo pre više od godinu dana, tako da je i Siniša bio prisutan na jednom od poslednjih sastanaka. Bio je u Bolonji na lečenju, a bio je veoma mnogo zainteresovan za svoje žene, ova priča me je mnogo dirnula“, podvlači Toneli.

Osim heklanog dizajna za torbe i dodatke, Arijanina velika strast jeste upravo heklanje.

Tu su kompletne haljine, Le Mihe su stvorile koncept na životnom stilu, inspirisanom svetom odmarališta i odmora, a posebno Sardinijom, gde porodica Mihajlović već neko vreme letuje. A Arijana već neko vreme nosi artikle iz nove odevne linije Le Miha koje su kreirale njih tri.

Pogledajte više