MAJKA UBILA ĆERKU (3) ZBOG SUNĐER BOBA: Krvavo telo spakovala u kesu za đubre - crtani junak joj "naredio" da to uradi

Novosti onlajn

06. 02. 2022. u 09:19

DžASTIN Džonson (22) je ubila trogodišnju kćerkicu Saton dva dana posle devojčicinog rođendana. Iskasapila je dete nožem a telo potom stavila u crnu kesu za smeće. Na sudu je rekla da joj je crtani junak Sunđer Bob Kockalone na televiziji rekao da ubije dete, ili će on ubiti nju.

Foto: Printscreen/Jutjub

Istražitelj socijalne službe za ugroženu decu rekao je pred sudom da se Džastin ne seća šta je uradila jer je imala halucinacije.

- Kazala je da je gledala Sunđer Boba na televiziji i da je počeo da joj govori da ubije dete. Da mora da ubije kćerku inače će Sunđer Bob ubiti nju. Ona je ranije bila zavisnica od heroina, a posle ubistva je rekla da nije spavala dve nedelje i da je zbog toga imala halucinacije - rekao je istražitelj Rajan Eberlin.

Njen mlađi brat, čije ime nije otkriveno jer je još uvek maloletan, pronašao je telo svoje sestričine u kesi.

- Pitao sam je gde je Saton, rekla mi je da gledam svoja je*ena posla, ali to je za nju bio uobičajeni način komunikacije. Onda sam video kesu i nožicu koja viri iz nje. Pipnuo sam stopalo, bilo je ledeno - ispričao je on.

Dete je bilo izbodeno po glavi, grudima i stomaku, a rane su bile stravične, rekao je islednik. Džastin je u sudnicu uvedena u lisicama, i nekontrolisano je plakala tokom celog suđenja.

(Mondo)

BONUS VIDEO: 

KRIZA KOJA BRINE CEO SVET: Da li će narasle tenzije oko Ukrajine eksplodirati u rat?

Pogledajte više