PREMINUO ČETVRTI MUŽ IVANE TRAMP: Mlađi od nje više od 20 godina, venčali se na Donaldovom imanju

Novosti online 30. 10. 2021. u 20:48

ČETVRTI suprug Ivane Tramp (72), italijanski glumac i model Rosano Rubikondi, preminuo je u 50. godini nakon duge i teške bolesti.

Foto: EPA

Tužnu vest o njegovoj smrt objavila je italijanska televizijska voditeljka Simona Ventura na svom profilu na Tviteru.

- Rosano… Hvala na zajedničkom putovanju, za dobra i loša vremena, a takođe i suze i smeh, toliko toga, i za sve što smo zajedno radili. Doviđenja. RiP - napisala je Simona.

Iako uzrok njegove smrti nije otkriven, jedna italijanska publikacija sugerisala je da je Rosano bio bolestan proteklih godinu dana i da je bolovao od melanoma, odnosno raka kože.

Foto: EPA

Ivana zasad nije komentarisala Rosanovu smrt, a s njim je u vezi provela šest godina pre nego su se venčali 2008. godine, kada je on imao 36, a onda 59 godina. Na venčanju vrednom 3 miliona dolara u odmaralištu Mar-a-Lago u vlasništvu njenog bivšeg supruga Donalda Trumpa u Palm Biču, prisustvovalo je 400 zvnaica no njihov brak nije dugo potrajao.

Iako su se Ivana i Rosano razveli nakon manje od godinu dana braka, njihova veza zvanično se nastavila sve do 2019. godine kada je Ivana objavila da su ponovno raskinuli. Često su bili viđeni zajedno u Njujrku, a zadnji put su fotografisani kako šetaju ruku pod ruku u julu ove godine, samo nekoliko meseci pre njegove smrti.

(Telegraf)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pogledajte više