NOVI DETALJI TRAGEDIJE U HOLIVUDU: Poznato u kakvom je stanju reditelj koga je upucao Alek Boldvin

Novosti online 22. 10. 2021. u 11:24

REDITELj Hoel Souza otpušten je iz bolnice nakon što ga je na snimanju filma "Rust" (Rđa) ranio glumac Alek Boldvin, prenosi "Miror".

Foto; EPA

Voditeljka emisije "Dobro jutro, Britanijo" navela je da zasada nisu poznati detalji o njegovom trenutnom stanju, već samo da se oseća dosta bolje.

Glumica Frensis Fišer na Tviteru je napisala joj je Souza potvrdio da je napustio bolnicu nakon što je u njoj proveo nekoliko sati. 

Podsećamo, Alek Boldvin je pucao iz rekvizita vatrenog oružja na filmskom setu u Novom Meksiku i ranio reditelja Souzu i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins

- Potvrđujemo da su dve osobe upucane na snimanju filma "Rust". U pitanju su direktorka fotografije Halina Hačins (42) i reditelj Hoel Souza (48), koji su upucani kada je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68) - stoji u saopštenju policije.

Boldvin je razgovarao s policijom i nakon razgovora je napustio stanicu, a na društvenim mrežama su se pojavile fotografije uplakanog glumca nastale nakon nesreće.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više