PUTIN OTKRIO: Ovo su najveći neprijatelji Rusije

Novosti onlajn

27. 09. 2021. u 16:34

GLAVNI neprijatelj Rusije su siromaštvo, zdravstveni problemi, obrazovanje i infrastruktura, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Foto: Tanjug AP

Kako je naveo, nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Rusiji čuo je poklič "Ura" u nekoliko izbornih štabova, međutim, on smatra da je "još uvek rano uzvikivati Ura".

- Neprijatelj – siromaštvo – za sada nije pobeđen, treba povećati nivo blagostanja građana - rekao je šef države na sastanku sa potpredsednicima ruske vlade.
Predsednik je naglasio da u Rusiji ima još dosta toga na čemu treba raditi, između ostalog, na povećanju nivoa i kvaliteta života Rusa.

Predsednik se obratio potpredsednicima vlade sa molbom da u okviru vlade, ministarstava i resora formiraju timove za sve sfere radi operativne i efikasne realizacije fundamentalnih zadataka. On je naglasio da očekuje aktivan i efikasan rad u bliskoj i srednjoročnoj perspektivi.

- Ljudi ocenjuju njihovu realizaciju, njihovo rešavanje. Međutim, ništa manje važan i realan je i svakodnevni rad vlade - izjavio je ruski lider.

Bonus video:

TAKO SE TO RADI NA MINUS 20: Vladimir Putin na bogojavljenskom kupanju

 

(Sputnjik)

Pogledajte više