TRUDNA MEGAN MARKL ŽELELA DA SE UBIJE: Još jedan intiman detalj iz privatnog života kraljevske porodice

Novosti onlajn

30. 05. 2021. u 19:00

VOJVODA od Saseksa je bio veoma emotivan dok je govorio o svom mentalnom zdravlju u emisiji sa Oprom Vinfri.

Foto: EPA

Trudna Megan Markl je ispričala skrhanom princu Hariju kako je planirala sebi da oduzme život.

Vojvoda od Saseksa je izneo svoju intimnu ispovest u emiji sa Oprom Vinfri. Tom prilikom je rekao da ozbiljnu terapiju započeo pre pet godina, nakon što ga je uspomena na majku ostavila traumatizovanog i osetio je da mu je potrebna pomoć.
Sećajući se šta se dogodilo sa njegovom majkom tokom njenog života pod reflektorima, on je bio zabrinut da se to može dogoditi i njegovoj supruzi Megan Markl.
Ono što je Megan sprečilo da izvrši samoubistvo jeste to što je shvatila da on ne bi mogao da preživi da izgubi još jednu bitnu ženu u svom životu, pogotovo sa bebom.
-Najstrašnija stvar za nju bila je jasnost misli. Nije izgubila razum. Bila je potpuno zdrava. Ipak, u tišini noći, ove misli su je probudile.

Rekao je da to "neverovatno podstiče" da misli da će izgubiti još jednu ženu u svom životu. Javnost je naročito potresao nakon što je Opri u intimnoj ispovesti rekao da su njegovu majku progonili do smrti kada je bila u vezi sa "nekim ko nije beo". - Mislite da se istorija ponavlja? Oni neće stati dok ona ne umre- izjavio je vojvoda od Saseksa.

-Neverovatno me uznemirava mogućnost da potencijalno izgubim još jednu ženu u svom životu.
Hari je priznao da se pomalo stidi zbog načina na koji se nosio sa njenim mislima.

- Naravno, zbog sistema u kojem smo bili, u odgovornosti i dužnosti koje smo imali, "brzo smo se mazili", a zatim smo morali brzo da se presvučemo i da uskočimo u konvoj sa policijskom pratnjom, i odvozemo se na humanitarnu akciju. Zatim zakoračite među kamere, i pretvarate se da je sve u redu. Nije bilo mogućnosti da kažete " večeras nećemo ići"- jer znate kakve bi priče mogle da proisteknu iz toga-, izjavio je princ.

Na drugom mestu u dokumentarnom filmu , Hari je optužio kraljevsku porodicu za totalno zanemarivanje, dok je pričao kako je tražio pomoć protiv napada na njega i njegovu porodicu putem interneta.

-Svaka pojedinačna molba, ili traženje, naišlo je na potpunu tišinu, ili potpuno zanemarivanje. Proveli smo četiri godine pokušavajući to da promenimo. Uradili smo sve što smo mogli da ostanemo tamo, i da nastavimo da obavljamo naše uloge.

Njegovi strahovi su se povećali nakon što je Megan obelodanila da je imala samoubilačke misli tokom prve trudnoće.
Ona je tada izjavila: - Znala sam da ću, ako to ne kažem Hariju, to učiniti, jer jednostavno nisam želela više da budem živa. To je bila veoma jasna, i stvarno zastrašujuća , i neprestana misao.

Hari i Megan su napustili kraljevske dužnosti, i otišli iz Velike Britanije. Par se preselio u Kanadu, a sada žive u Los Anđelesu. Srećni kao i uvek, odgajaju sina Arčija, i uskoro očekuju prinovu, prenosi Daily Record.

Pogledajte više