BMV SE PREVRTAO I ZAVRŠIO U KANALU: Detalji udesa kod Sarajeva, neprilagođena brzina odnela tri života! (FOTO)

O. MATAVULj

12. 04. 2021. u 22:34

TROJICA muškaraca poginula su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na delu auto-puta A-1, nedaleko od Sarajeva, kada su automobilom BMB sleteli u kanal.

Foto: Avaz

Kako saznajemo, stradali su Adnan Buševac (29), Jakub Nezirović (38) i Asmir Mandžić (29), svi iz Sarajeva.

Tragedija se dogodila u nedelju u 17.50 u mestu Lepenica, opština Kiseljak. Prema nezvaničnim informacija, do nesreće je došlo kada je vozač BMV, iz nepoznatih razloga, u blizini tunela Gaj izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo s auto-puta.

Usled velike brzine, prednjim delom automobila udario je u zaštitnu ogradu, koju je probio i survao se u kanal. Automobil se potom više puta prevrnuo oko svoje ose i završio na krovu.

U prevrtanju mladići su ispali iz vozila i dvojica su na mestu ostala mrtva, dok je jedan davao znakove života. Lekari Hitne pomoći pokušali su da ga reanimiraju, ali ubrzo je preminuo.

Na mesto nesreće brzo su izašli policija, čak tri vozila Hitne pomoći i vatrogasci.

- U saobraćajnoj nesreći poginule su tri osobe. Oni su se vozile u BMV koji je sleteo s puta. Na licu mesta izvršen je uviđaj, a okolnosti i uzrok nesreće biće utvrđeni daljom istragom - navode u MUP Srednjobosanskog kantona.

TUŽNE PORUKE

DRUŠTVENE mreže preplavljene su tužnim porukama kojima se prijatelji i poznanici opraštaju od trojice stradalih Sarajlija. U neverici njihovi poznanici su porodicima stradalih izjavljivali saučešće, poručujući da će Adnan, Jakub i Asmir večno živeti u njihovim srcima.

Tokom uviđaja, auto-put je bio zatvoren za saobraćaj iz pravca Mostara. Na mestu nesreće okupilo se više vozača koji su se zatekli na putu, da bi kasnije pristizale porodice i prijatelji stradalih mladića. Prizor je bio stravičan... Poznanici stradalih su plakali i vrištali od tuge i bola. Niko nije mogao da veruje šta ih je snašlo. Jednom mladiću je usled šoka pozlilo pa mu je ukazana lekarska pomoć.

Pogledajte više