"SVI ĆEMO PSIHIČKI OBOLETI! Kakva je to svadba do ponoći?" Karlovački mladoženja uputio pismo kriznom štabu

Tanjug 16. 10. 2020. u 10:22

JEDAN ogorčeni karlovački mladoženja uputio je pismo na više nadležnih adresa sa pitanjem znaju li ona kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj ne sme da se pleše.

FOTO Depositphotos

Karlovački mladoženja je mejl uputio na tri adrese Štabu civilne zaštite Karlovačke županije, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Centru 112, piše lokalni karlovački KAportal.

- Ženim se ovog vikenda i čitam vaše novodonesene mere za svadbene svečanosti. Iskreno mene zanima je li iko od vas bio na barem jednoj svadbi, kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj ne sme da se pleše - započeo je svoje obraćanje Karlovčanin koji se sutra ženi.

Ogorčeni mladoženja piše da već imaju postavljen šator iza kuće za prijem gostiju, a otkrio je i da je kupljeno cveće, naručena hrana i piće...

- Molim vas lepo, ko će podmiriti sve te troškove, jer sa vašim merama sve to možemo da bacimo - piše mladoženja i dodaje da mu je već 60 odsto gostiju otkazalo dolazak.

- Molim vas za zdrav razum, jer ćemo svi psihički oboleti - napisao je još ovaj Karlovčanin, preneo je hrvatski portal Indeks.

Pogledajte više