GRADAČAC ZAVIJEN U CRNO Policija s dugim cevima na ulicama: Evo kako izgleda grad nakon krvavog pira Nermina Sulejmanovića (VIDEO)

Novosti online 11. 08. 2023. u 17:25

GRADAČAC je zavijen u crno nakon stravičnog zločina koji je počinio Nermin Sulejmanović.

Foto: Printskrin/Insagram

On je danas u svom krvavom piru ubio suprugu i još tri osobe. Ubistvo je prenosio uživo na Instagramu, piše Blic.

Ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevenčana supruga, zatim Džengiz Onder i Džengiz Denis, otac i sin, turski državljani.

Sve prenosio u lajvu na Instagramu

Sulejmanović je najpre ubio svoju suprugu, a zločin je prenosio uživo na Instagramu. Tu se nije zaustavio te je nastavio svoj krvavi čin.

Takođe, ima nekoliko ranjenih. On se nakon toga ponovo javio na Instagramu i to uživo, sa nepoznate lokacije. Tu je govorio o tome kako je počinio ubistva.

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na snimku.

– Upozorio sam sve redom da će doći do ovoga. Osam dana mi krije dete - rekao je.

Nermin se kasnije ubio na napuštenoj farmi.

Foto: Instagram/iron_bb24

 

Dete Sulejmanovića nije povređeno

Dete višestrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca je zbrinuto i nije povređeno, potvrđeno je iz Tužilaštva tuzlanskog kantona, prenose Nezavisne.

Kako se vidi na uznemirujućem snimku koji je objavio na svom Instagramu, nakon što je ubio bivšu suprugu i majku djevojčice, dete je ostavio te nastavio krvavi pohod.

BONUS VIDEO - JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE: Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

(Avaz)

Pogledajte više