LETOVANJE U HRVATSKOJ SE PRETVORILO U HOROR: Motor naleteo na trogodišnje dete na pešačkoj stazi! Otac - Sada žele da sve zataškaju (VIDEO)

Novosti online 08. 07. 2021. u 17:34

RODITELjIMA trogodišnjeg dečaka iz Tuzle letovanje u Baškoj Vodi u Hrvatskoj pretvorilo se u pakao 2. jula kada ga je velikom brzinom na šetalištu udario moticiklista.

Foto: Fejsbuk printskrin

Dete je nakon toga provelo na intenzivnoj nezi splitske bolnice četiri dana. Zadobilo je teške telesne povrede, odnosno potres mozga, lom kosti iznad oka i ključne kosti. 

Dečak je bio udaljen svega metar od svojih roditelja kada ja na njega naleteo motociklista.

Njegov otac Rijald Hasanović opisao je dramu koju je preživela njegova porodica, te je dodao da strahuje kako će se celi slučaj zataškati, a da će motociklista proći nekažnjeno.

- Hteli smo osam dana biti na moru, ali eto drugi dan letovanja u pešačkoj zoni gde šeta veliki broj turista moje dete je udario motociklista i odbacio ga nekoliko metara na put. Hteli smo preći ulicu i u tom momentu je naleteo motor. Vozio je sigurno više od 70 kilometara na sat – kaže potreseni Hasanović.

Čeka izveštaj od policije - Nije nas ni nazvao da pita kako je dete

On je naveo da čeka izveštaj od policije o saobraćajnoj nesreći, ali da smatra kako sve predugo traje.

- To se sve desilo pred očima mene i supruge. Mi smo ga u očaju odvezli u Hitnu pomoć strahujući za njegov život, jer je udarac bio strahovit. Posle Hitne, sanitetom su ga odvezli u Makarsku, a potom u bolnicu u Split. Policija je mene u bolnici pitala gde je motociklista, a kasnije sam saznao da je sam otišao u policiju. Nije nas ni nazvao da pita kako je dete. Bojim se da žele zataškati ovaj slučaj. Rekli su mi tek u utorak da dobiti izveštaj od policije o saobraćajnoj nesreći. Mi samo želimo da taj vozač bude kažnjen i da sve bude po zakonu. Sada smo se vratili u Tuzlu i idemo na kontrole redovno, oporavak jako teško ide - kazao nam je Hasanović.

(Avaz)

Pogledajte više