DOK NAS ŠALA NE RASTAVI: Par se razveo nakon samo 3 minuta braka

Novosti onlajn

19. 09. 2023. u 17:41

BRAK koji je navodno postao najkraći u istoriji Kuvajta, završio se nakon samo 3 minuta. Kako navode lokalni mediji, mlada se okliznula dok je krenula ka izlazu iz zgrade suda, a komentar njenog muža ju je naveo da odmah poništi brak.

Arhiva Novosti

Kuvajtski par se razveo nakon samo tri minuta braka zbog toga što je mlada posrnula tokom ceremonije.

Veruje se da je ovaj brak postao najkraći u istoriji Kuvajta nakon što su novopečeni mladenci dobili poništenje braka pre nego što su napustili sudnicu u kojoj su se venčali. Šta se zaporavo dogodilo?

Nakon registracije braka, pri izlasku iz sudnice, mlada se spotakla i pala. Umesto da joj pomogne da ustane, njen  "princ na belom konju" je u šali nazvao "glupom".

Nakon što je bila ismejana, žena je planula od besa, demonstrativno odmarširala nazad i odmah zatražila od sudije koji ih je venčao da poništi njihov brak. Brak je potrajao samo 3 minuta.

Ovaj incident je izazvao talas saosećanja za ženu na društvenim mrežama, gde su korisnici sugerisali da je bila u pravu što je okončala brak.

Foto Pixabay free images

- Čim se ovako ponaša od samog početka, bolje je ostaviti ga - komentarisao je jedan korisnik platfome X.

- Brak bez poštovanja je propali brak od samog početka - dodao je drugi.

Kako prenosi Q8 Njuz, ovo je najbrži razvod u istoriji zemlje, a verovatno i sveta.

Međutim, bilo je i nekih spekulacija da možda nije sve tako kako se čini. U Kuvajtu je stopa razvoda naglo porasla poslednjih godina otkako je vlada počela da nudi novčane podsticaje novopečenim mladim bračnim parovima - veliki broj ljudi se venčava zbog ovih beneficija a zatim se razvodi.

Da li je ovaj par razmišljao o novčanoj pomoći, ne zna se, mada ukoliko jesu, morali su biti vrlo brzi da u roku od 180 sekundi braka popune zahtev za navedenu pomoć države.

(RT)

BONUS VIDEO:

16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

Pogledajte više