PRONAŠAO SABLASNA VRATA U PODRUMU KUĆE: Psi ih onjušili pa pobegli glavom bez obzira (FOTO)

Đ.G.

17. 04. 2023. u 13:01

ČOVEKOV život je pretvoren u zaplet horor priče nakon što je otkrio misteriozna vrata u svom podrumu. Objasnio je kako se nedavno uselio u novu kuću i kada je istraživao imanje, naišao je na 'skrivenu podrumsku prostoriju'.

Foto: Profimedia

Međutim, pristup prostoriji je blokiran metalnim ormarićem koji ga odvaja od vrata. Komentarišući preko društevne mreže Redit, rekao je: „Prethodni vlasnici moje nove kuće blokirali su ovu skrivenu podrumsku prostoriju policom – vrata ne vode napolje.“

Nakon što je podelio sliku vrata na društvenim mrežama, čovek je bio preplavljen zahtevima da uđe unutra kako bi „rešio misteriju“. Ali brzo je odbacio ovu ideju, rekavši da su ga horor filmovi naučili da ne otvara sablasna vrata.

Dodao je: „Moji psi neće prići vratima, tako da ih ne otvaram.

- Horor filmovi su me naučili da su pitanja koja se postavljaju uvek strašnija i interesantnija od bilo kog odgovora koji bih mogao da dobijem.

Komentarišući svoje otkriće, jedan korisnik je rekao: "Ovo je apsolutno mučenje. Kako spavati noću znajući da u vašoj kući postoje vrata koja vode u nepoznato? Sakupite grupu, striming uživo i otvorite ta vrata".

Iako su vrata za sada ostala netaknuta, on je delio nameru da ih jednog dana otvori i otkrije šta je unutra.

Dodao je: „Zaista je protivno mojoj prirodi da ih ne otvorim, ali ako moji psi ne žele da im priđu, ne želim onda ni ja.

(Mirror)

BONUS VIDEO: HILjADE FRANCUZA NA ULICAMA I TRGOVIMA - Protesti u Parizu protiv reforme penzionog sistema

Pogledajte više