SA SPASIOCIMA PIJAN TRAŽIO SAM SEBE: Familija prijavila nestanak, a on u šumi sa društvom „udario“ po alkoholu!

Novosti online 30. 09. 2021. u 23:19

OVA priča bi mogla komontno da se svrsta u rubriku "Verovali ili ne", jer je glavni akter inače mortus pijan sa spasiocima tražio kako se ispostavilo sam sebe.

Gorska služba spasavanja

Odnosno on je pomagao da pronađe sam sebe pošto je prijavljen njego nestanak, a on dok je porodica strahovala veselo se nalivao alkoholom.

Ova priča počinje sa turskim državljaninom Bejhanom Mutlu, koji živi u okrugu Inegol na severozapadu Bure. Članovi njegove porodice u utorak ujutro otišli su u policiji i prijavili da se gubi svaki trag za Bejhanom.

Kako se kasnije ispostavilo dok je pio upoznao je neko društvance, a onda je to društvance otišlo onako "pod gasom" svi u šumu, pa su tamo nastavili da se dopinguju".

U prvi mah potraga nije dala rezultate, pa se zona traganja za nestalim Bejhanom širili svakodnevno, naselje po naselje, a spasiocima su se pridružili i volonteri.

Nabasali su prema pisanju truskih medija na društvance, pa su se i oni pridruži potrazi. Tad je kako se navodi jedan od spasioca uzviknuo "Bejhane". Tad se javio Bejhan i u pitao spasioca, koga traže, ovaj je rekao Bjehana, a onda je veseli bjhan koji se osećao na alkohol rekao da je to on. Ispostavilo se da su spasioci pronašli Bejhana.

Policija je zatim Bejhana otpratila kući. Ostalo je u celoj priči nejasno kako su spasioci nabasali na društvo, kao policija nije proverila idnetitet drušva koje se osećalo na alkohol.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - NOVA ATRAKCIJA NA KIPRU: Voda krije luku staru dva milenijuma, obilazak sa ronilačkom opremom

(Kurir)

Pogledajte više