BESPLATNE PRIPREME: I ove godine na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu

Lj.P.

19. 01. 2024. u 10:37

Kako bi olakšali predstojeći korak ka upisu na neki od smerova na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, i ove godine organizuju pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita.

FOTO: PMF Novi Sad

Pripremna nastava iz hemije biće  organizovana onlajn subotom, počevši od 3. februara, a više informacija i detalja u vezi  pripremne nastave mogu se pronaći na sajtu Departmana za hemiju (www.dh.uns.ac.rs)

Na Departmanu za biologiju i ekologiju, pripreme su namenjene svim učenicima koji za prijemni ispit na fakultete u Srbiji polažu test iz biologije. Nastava obuhvata sadržaje koji su obrađeni u gimnazijskim udžbenicima biologije po novom programu. Cilj pripremne nastave je da pripremi buduće studente ne samo za polaganje prijemnog ispita, već i za savladavanje nastave iz biologije na maturskom ispitu i kasnije na studijama. Nastava počinje 10. februara i traje do 8. juna,  i realizovaće se preko on line preko platforme Moodle Prirodno-matematičkog fakulteta. Pripremna nastava koju organizuje Departman za biologiju je besplatna (www.dbe.uns.ac.rs).

Besplatna će biti priprema i na Departmanu za matematiku i informatiku, koja počinje 6. februara (www.dmi.uns.ac.rs).

Pogledajte više