UNIVERZIJADA APSOLVENATA: Studenti iz regiona okupiće se na Mašinskom fakultetu

B.B.

28. 08. 2023. u 10:00

UNIVERZIJADA apsolvenata regionalnih država – Forum UNAPRED biće održana 2. septembra godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Foto: Zoran Jovanovic

Forum UNAPRED je pokrenut prošle godine s osnovnim ciljem da bliže poveže studente završnih/master studija i kompanija kojima nedostaju kvalitetni, visokoobrazovani kadrovi. I ovog puta okupiće predstavnike kompanija, privrednih komora, resornih ministarstava, banaka, startapa, kao i predstavnike akademske zajednice, studente, apsolvente, visokoobrazovane kandidate iz različitih naučnih polja.

Za učešće na Univerzijada mogu da se prijave apsolventi osnovnih i master studija beogradskog i drugih univerziteta u Srbiji, kao i akademci iz zemalja regiona (Crne Gore, Albanije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije). Organizatori su od ove godine prijavu proširili i na sve one koji su završili fakultet i u aktivnoj su potrazi za poslom.

Učesnike očekuju brojne panel diskusije na aktuelne teme u oblasti zapošljavanja, kao i HR trendova i karijernog razvoja. U okviru foruma biće održan i mini sajam privrede – gde će apsolventi imati priliku da neposredno razgovaraju sa predstavnicima kompanija i informišu se o mogućnostima za stručnu praksu, zaposlenje i dalji profesionalni razvoj. otvorenim pozicijama, uslovima zapošljavanja i profesionalni razvoj.

Pogledajte više