„POKAŽI MI ŠTA ZNAŠ“: Eko kamp u Srbobranu od 25. do 29. jula

Lj. P. 21. 07. 2022. u 12:09

UDRUŽENjE za pomoć MNRO „Biser“ iz Srbobrana organizuje 17. po redu Eko kamp pod nazivom „Pokaži mi šta znaš“, koji će trajati od 25. do 29. jula u „Šumici“ na Vašarištu na teritoriji opštine Srbobran.

Udruženje MNRO

Učesnici će, kako navode organizatori, svakodnevno dolaziti na kamp od 9 do 15 časova, a cilj je poboljšanje kvaliteta života, tačnije socijalne interakcije dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju.

Ovaj tradicionalni događaj okuplja udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba iz cele Vojvodine kao i svu decu i mlade iz redovne populacije iz okruženja. Sve aktivnosti osmišljavaju i realizuju zaposleni iz udruženja uz nesebičnu pomoć velikog broja volontera.

- Kroz širok spektar organizovanih aktivnosti i radionica pokazaćemo kako da od raznih prirodnih materijala za reciklažu možemo napraviti nešto korisno i upotrebljivo, i samim tim sačuvati našu okolinu – navode organizatori Eko kampa. - Deca, mladi i odrasli, uživaće u sadržaju kreativnih, sportsko-rekreativnih, takmičarskih aktivnosti, imaće priliku da pokažu svoje talente, a osnova svega je druženje.

Pogledajte više