POBEDA KAO "JEDINI IZLAZ": Premijera filma Darka Nikolića, Anđelka Prpić poručila - Uz Anu sam pronašla mnogo novih boja u sebi (FOTO)

I. B.

10. 02. 2021. u 21:09

NAJNOVIJI domaći film "Jedini izlaz", koji je okupio impozantnu glumačku ekipu na čelu sa Anđelkom Prpić, večeras je premijerno prikazan publici u bioskopu " Cineplexx Ušće" u Beogradu.

Foto: Z. Jovanović

Uz strogo poštovanje epidemioloških mera, gledaoci su veoma pažljivo ispratili sve scene, smenjivali su se uzdasi i osmesi, a potom su i glumce pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Kako je ovo druga premijera od početka rada bioskopa, u sali je vladalo veliko uzbuđenje. A samo nekoliko minuta pre početka filma, glumica Anđelka Prpić je istakla za "Novosti" da je bilo veoma emotivno, ali i zabavno ući u lik Ane Kolar, jer je zahvaljujući njoj pronašla mnogo novih boja u sebi.

- Zahvalna sam reditelju što mi je poverio ovu ulogu. Iako obožavam komediju, želela sam da se oprobam i u novom izazovu. Morala sam duboko da kopam po svojim emocijama, kako bih uspela da dočaram lik Ane na pravi način. A od nje sam naučila jednu veoma bitnu stvar - da budem zahvalna što se nikada nisam našla u sličnim situacijama - zaključuje Anđelka.

Osim aktera filma, na premijeri su se pojavili i glumci Miloš Vlalukin, Kristina Jovanović, Jugoslava Drašković i drugi.

Reditelj Darko Nikolić objašnjava da njegovo debitantsko Filmsko ostvarenje "Jedini izlaz" govori o teškim i traumama isprepletanim ljudskim sudbinama, posebno ukazujući na činjenicu da za bilo koji vid nasilja ne postoji nikakvo opravdanje.

Tokom dvosatne projekcije ovog psihološkog trilera publika je imala priliku da vidi priču o Ani Kolarov - kompleksnom liku rastrzane žene, kojom vlada njena prošlost, a da toga nije ni svesna. Iako je naizgled živela idealnim životom, njenom sudbinom su svi upravljali osim nje. Međutim, određena saznanja glavnu junakinju navode na promene, ona konačno uzima stvari u svoje ruke i postaje - pobednik.

Pored glumice Anđelke Prpić, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i: Ljubomir Bandović,Janko Popović Volarić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Milena Predić...

Film "Jedini izlaz" od petka publika može da pogleda u svim bioskopima širom Srbije.

Pogledajte više