NAJGLEDANIJI FILM U OVOJ GODINI ZARADIO 36,1 MILIONA DOLARA: Posle velikog uspeha najavljuje se i treći deo "Čudesne žene"

J. Ž. S.

28. 12. 2020. u 12:01

AKCIONI film „Čudesna žena” (Wonder Woman 1984) tokom božićnog vikenda je u bioskopima širom sveta prikupio oko 36,1 miliona dolara, objavio je distributer Vorner Bros i najavio planove za treći film u toj superherojskoj franšizi.

Foto: Depositphotos

Procenjuje se da je od 36,1 miliona čak 16,7 stiglo iz bioskopskih dvorana u Americi i Kanadi. Bila je to najveća zarada na blagajnama od prvih zatvaranja početkom širenja kovida-19 u martu, ali postignute su brojke tek deo uobičajenih zarada na početku distribucij visokobudžetnih filmova u normalnim okolnostima.

Film su geldali milioni ljudi i u svojim domovima u Sjedinjenim Državama jer je bio dostupan putem HBO Maksa Warner Medije. Primera radi, u prošli petak se broj sati gledanja na HBO Maxu utrostručio u poređenju sa običnim danom u prošlom mesecu.

U Vorner Brosu kažu da će ubrzati razvoj trećeg filma „Čudesna Žena”, koji je takođe napisala i režirala Peti Dženkins, a u kome Gal Gadot, izraelska glumica glumi ratnicu koja se bori lasom.

Pogledajte više