ODVEO IVANU U RUSIJU: Biković prvi put sa devojkom na crvenom tepihu u Moskvi na premijeri filma "Izazov" (FOTO)

Tanjug

12. 04. 2023. u 23:45

MILOŠ Biković pojavio se prvi put, na premijeri filma “Izazov” u Moskvi, sa svojom devojkom.

Foto Printscreen/Instagram/bikovic

On je ranije danas izjavio da mu je čast što igra jednu od glavnih uloga u ruskom ostvarenju "Izazov", koji kao prvi film snimljen u svemiru ulazi u istoriju svetske kinematografije.

Biković je rekao Tanjugu, pred večerašnju svetsku premijeru u Moskvi, u bioskopu "Otkobar" (19:30 po tamošnjem vremenu), da je film reditelja Klima Šipenka "jedan veliki korak za čoveka i još veći za kinematografiju".

-Nismo radili film sa željom da bude najgledaniji na svetu. Svakako smo bili svesni da stvaramo nešto što ulazi u istorijiu. Retko se dešava u životu da ste, dok radite nešto, svesni da ulazite u istoriju - napomenio je Biković.

Foto Printscreen/Instagram/bikovic

Miloš i Ivana

Podsetivši da je sa Šipenkom već ušao u istoriju zahvaljujući glavnoj ulozi u njegovom "Slugi", koji je najgledaniji film svih vremena u Rusiji, Biković je izrazio nadu da će sada uspeti da ponove taj rezultat.

Prema njegovim rečima, "u uslovima i situaciji u kojima se svet nalazi" teško je prognozirati da li će zahvaljujući istorijskom značaju "Izazov" uspeti da postane i jedan od nagledanijih filmova u istoriji.

- Kina i Indija su izuzetno zainteresovane za film, a najveća su tržišta na svetu. To su sve naša maštarenja - priznao je Biković.

Pogledajte više