PREMIJERA PREDSTAVE "BUDITE NA STENDBAJU": U Šabačkom pozorištu novi naslov u režiji Slađane Kilibarde

V.V.S.

02. 02. 2023. u 14:05

U ŠABAČKOM pozorištu premijerno izvođenje predstve "Budite na stendbaju" je u utorak, 7.februara, s rediteljskim potpisom Slađane Kilibarde.

foto:promo

- Danas je poslovno okruženje nemilosrdno. Kombinacija rata i sporta. Da biste pronašli posao nije više dovoljno imati fakultetsku diplomu ili biti stručnjak u svojoj oblasti. Potrebno je da se dovijate, lažete i mažete, da pronalazite veze i vezice, da se pretvarate da ste glupi ili da se pravite pametni - reči su pisca Ariela Milošević. - Sve je dozvoljeno jer cilj opravdava sredstva. Tabla je postavljena, figure su poređane, pravila su izložena, ali vi ste samo pion u toj partiji. Od vas se traži da pobedite, ali izgleda da je jedini put ka tome gubljenje poslednje trunke dostojanstva i čovečnosti. Da li ste spremni na to? Vi ste na potezu.
U predstavi igraju Sonja Milojević, Aleksandra Ristić, Kristina Pajkić, Vladimir Milojević, Strahinja Banović i Dragan Petrović.

Režiju, scenografija i izbor muzike potpisuje Slađana Kilibarda, kostime je uradila Selena Mladenović, scenski pokret i koreografijau Isidora Stanišić, a fotografija plakata Evelyn Bencicova ("Veštačke suze" - serija fotografija.)

Pogledajte više