BIĆE PUNO SMEHA ZA SVE OD SEDAM DO 77: Snima se komedija "Lako je Raletu" koja iduće godine stiže na RTS

J. BANjANIN

28. 10. 2022. u 11:19

SVI koji su voleli Rejmonda, voleće i Raleta kojem je lako, kako sugeriše naslov nove komedije "Lako je Raletu", koja nastaje po čuvenom američkom sitkomu.

Foto Z. Jovanović

Već mesec dana, ova serija se snima u studiju "Vižn tima", a ekipa obećava da će polovinom januara stići na RTS. Scenario potpisuju Tatjana Ilić, Dejan Ćirjaković, Filip Vujošević i Dušan Bulić, a za režiju su zaduženi Predrag Ličina i Ognjen Janković.

U naslovnoj ulozi, sportskog novinara Raleta je Andrija Milošević, koji ističe da ćemo njegov lik više voleti zato što je naš.

- Serija "Svi vole Rejmonda" rađena je krajem devedesetih godina i mnogo toga se u međuvremenu promenilo. Shodno tome, prilagodili smo tekst, pre svega, našem čoveku, a zatim i dobu i načinu života koji danas živimo. Rale je običan tip koji ima svoju familiju i živi blizu oca i majke. Odnosi u porodici su suština ove serije i njen najveći benefit bi bio da okupimo celu porodicu, a dugo na televiziji nismo imali nešto za gledaoce od sedam do 77 - kaže Milošević.
Maša Dakić vratila se iz Amerike da bi dočarala Raletovu suprugu Ivanu:

Tatjana Ilić, Foto Z. Jovanović

- Andrija je fascinantan glumac. Potpuno sam oduševljena. Nisam nikad pre radila sa njim i bila sam samo fan, a sada sam oborena s nogu! Rale je tip koji te dovede do usijanja, ali istog momenta te otopi sa šalama, forama i "ludilom mozga".

Rale i Ivana imaju troje dece, ćerkicu koju igra Petra Semiz i blizance. Prekoputa njih stanuju Cica i Dragan, Raletovi beskrajno simpatični roditelji.

- Kao osobi koja se dugo bavi ovim poslom, zanimljivo mi je da radim nešto ovakvo. Nikad do sada nisam igrala u ovoj vrsti serije, uglavnom sam imala dramske i istorijske uloge.

Izuzetno mi prija ovaj sastav ekipe, Andrija, Maša i moj direktni partner Branimir Brstina, sa kojim prvi put sada glumim, a tu je još jedan član porodice koga igra Aleksandar Srećković Kubura. Najbliže je "Pozorištu u kući", ali će biti novo, naše pozorište u kom ćemo videti šta se događa sa klasičnom porodicom u sukobu generacijskih razlika - objašnjava Ljiljana Blagojević, koja igra Cicu.

Predrag Ličina, Foto Z. Jovanović

Branimir Brstina, koji retko daje izjave za medije, napominje da se nije baš često susretao sa ovakvim situacijama:

- Nama polako život počinje da biva sličan porodici koja stvarno postoji. Baš meni se često desi da Ljilju zovem Cico, kako joj se zove lik, ali joj to stvarno doviknem misleći da govorim njeno ime. To su učinili vreme, rad i dobro osećanje da rezultati koji se očekuju mogu biti i dosegnuti.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ KAO GOST?

U SERIJI "Lako je Raletu" videćemo glumce, sportske novinare, TV lica i, naravno, sportiste, ali ekipa nije smela da oda imena. Među gostima su Nemanja Oliverić, koji igra Raletovog druga, Viktor Savić, Boris Pingović, Ivana Popović, Nebojša Kundačina, Zlata Numanagić, Aleksandra Tomić (verenica Andrije Miloševića). Glavni glumac je na kraju nabrajanja pomenuo Zlatana Ibrahimovića, što je izazvalo smeh prisutnih.

Pogledajte više