DRAMA "NA LITICI": Premijera u KC Pančeva

M. N. M. 03. 05. 2022. u 12:53

PREDSTAVA "Na litici" u režiji Zorana Zarubice, nastala po komadu "Norveška danas" švajcarskog pisca Igora Bauersime, egzistencijalistička romantična drama o dvoje mladih koji traže smisao života zasnovana na istinitoj priči - premijerno se izvodi 8. maja od 19.30 časova u Kulturnom centru Pančeva.

Jana Stanisavljević

U predstavi igraju Maja Šuša i Nikola Pavlović, kostimografkinja je Suna Kažić, autorke scenografskog rešenja, vizuelnog identiteta i animacije su Milica Milosavljević i Bojana Ristić. Muziku potpisuju Luka Racić i Zoran Zarubica, a dizajn svetla Aljoša Dakić.

Nakon premijere u Pančevu, uslediće premijerno izvođenje u Beogradu 9. maja, od 20 časova, u Dorćol placu, na programu Reflektor teatra, a do kraja ove pozorišne sezone, predstava će gostovati u Leskovcu, Vranju, Bujanovcu, Kragujevcu, Lazarevcu i Kraljevu.

Turneja ove predstave, u organizaciji udruženja "Budi" iz Pančeva, podržana je od strane Vlade Švajcarske, u okviru prvog poziva za realizaciju kulturnih i umetničkih projekata i partnerskih projekata programa Kultura za demokratiju.

Pogledajte više