DA LI ZA USPEHOM ZAPRAVO TRAGAMO? U Beogradu počelo snimanje nove serije "Šetnja sa lavom"

J. BANjANIN

04. 12. 2021. u 11:37

SNIMANjE nove serije "Šetnja sa lavom", u produkciji kuća Blue Butterfly i "Telekoma Srbija", počelo je pre nekoliko dana u Beogradu. Pred ekipom, koja broji više od stotinu glumaca je 50 dana snimanja, a emitovanje se očekuje na proleće na Superstar TV.

Foto V. Danilov

Režiju potpisuje Filip Čolović, a autor scenarija od 10 epizoda je glumac Andrej Šepetkovski. Slojevit tekst inpirisan je istoimenom pozorišnom predstavom koju su pre više od 10 godina izvodili glumci pozorišta u Lazarevcu.

- Ova serija je komična drama, ali ne očekujte laku zabavu od nje. Verujem da ćete je voleti, ne samo zato što je ljubavna priča sa krimi-zapletima i mnogo humora, već zato što je ispričana na nov i moderan način. U vratolomiji života, pred glavne junake postavlja se pitanje da li je uspeh ono za čime zapravo tragamo - kaže producentkinja Aneta Ivanović.

Reditelj Filip Čolović ističe da mu je scenario interesantan, jer je začudan:

- Ova komedija sadrži crni humor i poruku koja se bavi duhovnošću. Andreju je bilo veoma važno da prikaže šta je duhovnost danas i kuda kao čovečanstvo idemo, a sve je ispričao na pitak način sa živim i toplim likovima.

U centru zbivanja su glavni junaci, Una i Bata, koje tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

- Igram Svetislava Batu Krstića, koji je po vokaciji reditelj i prolazi kroz tranzitni period i doživljava promene. Čini mi se da je ovo prvi tekst koji, kad sam pročitao nisam imao potrebu ništa da menjam - zaključuje Andrija Kuzmanović.

Uloge igraju i Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović...

Foto V. Danilov

OLIČENjE INSTAGRAM-ŽIVOTA

DUHOVITA i vedra, ali i potresna i otrežnjujuća, "Šetnja sa lavom" je savremena priča koja oslikava naše društvo.

- Moja Una je oličenje današnjice i instagram-života. Radi kao TV voditelj i autorka je emisije "Šetnja sa lavom" na televiziji Gold. Ovo je pametna i urbana komedija, posvećeno i detaljno napisana, jer je naš kolega Andrej Šepetkovski pisao nešto što ga zanima - objašnjava Anđelka Prpić.

Pogledajte više