"KOSMOS" SADA I U BULEVARU: Muharem Bazdulj svečano otvorio novu knjižaru u prestonici

A. V. V.

03. 12. 2021. u 20:55

NOVA knjižara "Kosmos" otvorena je u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Posle Knez Mihailove ulice, čitaoci će najzanimljivije naslove drugih, ali i ovog izdavača sada moći da pronađu na još jednoj lokaciji u prestonici.

Privatna arhiva

Ljubitelji pisane reči u ovoj riznici knjiga imaće priliku da pazare najpoznatije klasike svetske književnosti, dela iz oblasti psihologije, filozofije, kao i izdanja savremene i dečje književnosti.

Knjižaru je svečano otvorio pisac, novinar i prevodilac Muharem Bazdulj, čiji je roman "Sjetva soli" posle duge pauze sada ponovo na policama, u izdanju "Kosmosa".

- Bulevar kralja Aleksandra se ovom knjižarom na neki način pretvara u drugi knjižarski centar u Beogradu rekao je Bazdulj. - Prvi je Knez Mihailova ulica. Vi sada samo na potezu od Vukovog spomenika do "Kosmosa" imate četiri velike, zaista ozbiljne knjižare kakvih se nijedan grad ne bi postideo. Drago mi je što sam imao priliku da otvorim ovu knjižaru, kao i zato što je moj roman "Sjetva soli" izašao u "Kosmos" izdavaštvu.

Pogledajte više