DRUGO VEČE FILMSKIH SUSRETA U NIŠU: Mali kvar prekinuo projekciju „Nečiste krvi“ - publika ipak uživala (FOTO/VIDEO)

D.Alihodžić

23. 08. 2021. u 10:14

DRUGO festivalsko veče Filmskih susreta u Nišu otvorio je film Milutina Petrovića „Nečista krv - greh predaka“, u kome glavne uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Katarina Radivojević i Anđela Jovanović.

Foto: D.Alihodžić

Publika u prepunoj letnjoj pozornici na Niškoj tvrđavi uživala je u dve trećine filma, kada se desio kvar na projektoru. Ubrzo se ispostavilo da je stradala "lampa", i da će biti potrebno malo vremena da se promeni. 

Publika je strpljivo čekala, aplaudirala, a situaciju je spasavala voditeljka Dragana Mićalović, koja je zajedno sa publikom pevušila i bodrila ih da budu strpljivi. 

- To su moji južnjaci! Evo ja sam ponosna na vas što imate toliko razumevanja, a organizatori se trude da kvar što pre poprave - obratila se publici Dragana Mićalović.

Kada je problem rešen, projekcija je nastavljena bez problema. 

Foto: D.Alihodžić

Nakon projekcije publici se poklonila celokupna glumačka ekipa, kojoj, kao ni publici, raspoloženje nije mogao da pokvari ovaj mali peh, jer je film i odlično prihvaćen. 

Foto: D.Alihodžić

Druge večeri festivala prikazan je i film „Živ čovek“ Olega Novkovića, čiji glavni protagonista, Nikola Đuričko, nije mogao da se pojavi pred niškom publikom, ali joj se na svoj duhovit način obratio i zahvalio preko video-poruke. 

Foto: D.Alihodžić

Pogledajte više