OVO JE SRPKINJA KOJU JE MUŽ UBIO U SALCBURGU: Već je bio prijavljivan za nasilje - napadao nožem i Dajanine roditelje (FOTO)

Novosti onlajn

22. 03. 2021. u 12:11

NENAD L. (26) uhapšen je u Salcburgu zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Dajanu L. (22) iz Porodina kod Žabara.

Foto: Facebook

Kako je potvrdio stric ubijene devojke, oni su nekoliko godina bili u braku, a imali su probleme.

- Nenad je već napadao Dajanu, a nasrtao je na tasta i taštu nožem. Već je imao prijave za nasilje, pa je čak bio i u pritvoru dva meseca. Kada je izašao dobio je zabranu prilaska na 300 metara Dajani i deci - priča potreseni čovek.

Foto: Facebook

- Sinoć je kod mene bio Dajanin polubrat, baš je pričao kako je Nenad problematičan, kada je nazvao njen otac i rekao šta se dogodilo. Stric objašnjava da je Nenad došao do stana u kome je njegova supruga živela i ubedio je da otvori.

- Kada je ona otvorila ušao je, posvađali su i desilo se šta se desilo. Inače, on joj je ranije bio blokiran na telefonu. Tragedija velika, ne znam šta da kažem. Cela porodica je u Austriji, ovde nemaju nikoga.

Osumnjičeni Nenad L. inače je iz sela Kušiljevo, a nakon venčanja uzeo je prezime svoje supruge.

- Dajanina majka je rumunska državljanka, pa je i ona imala rumunsko državljanstvo kako bi lakše otišla u inostranstvo i zaposlila se. Nenad je odlučio da uzme njeno prezime da bi i on dobio papire za rad. Godinama su bili zajedno - kažu meštani Porodina.

Pogledajte više