TELO MAJKE BACILA U ŠAHT, PA GA ZATRPALA CIGLAMA: Danica nastradala od ruke svoje ćerke, novi detalji zločina uznemirili Bečej

B. G.

16. 03. 2021. u 15:29

DIVNA M. (23) uhapšena je danas zbog sumnje da je u Bečeju pre više od dva meseca ubila svoju majku Danicu M. (59).

Foto: B. G.

Sumnja se da je ona još sredinom januara, posle kraće svađe, rukama i nogama pretukla majku i usmrtila je, a zatim je bacila u šaht i zatrpala ciglama i peskom.

Kuća u kojoj je živela ubijena (levo)/Foto: B. G.

Policija je beživotno telo pronašla juče ujutru i odmah uhapsila osumnjičenu, koja je na saslušanju navodno rekla da je njena majka otišla sa nekim čovekom, za kog se preudala.

Klupko je počelo da se odmotava kada je Daničina druga ćerka Monika Č, koja živi u Leskovcu, prijavila policiji da već danima ne uspeva majku da dobije na telefon. Ona je prijavila majčin nestanak a na svom "Fejsbuk" profilu podelila je fotografiju Danice M. uz apel da joj se jave svi koji su je videli.

Šaht u kom je pronađeno telo nesrećne Danice/Foto: B. G.

Ona kaže i da je sestru zvala više puta, ali da joj je Divna rekla da se mama preudala. Kako je Monika ispričala, bilo joj je čudno što je sestra izbrisala sve društvene mreže, a kako nije imala nikakve informacije o majci, ona je odlučila da se obrati policiji.

Pogledajte više