PRISLUŠKIVANI RAZGOVORI KOJI ĆE SKUPO KOŠTATI VELJU NEVOLJU: Poruke o likvidaciji LJepoje objavljene u uživo programu! (VIDEO)

Novosti online 07. 02. 2021. u 21:22

NA TV Pink emitovani su prisluškivani razgovori grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja osumnjičenog da je vođa organizovane kriminalne grupe koja se tereti za teška krivična dela.

Foto: TV Pink printskrin

Gosti u emisiji Hit Tvit su načelnik beogradske policije Veselin Milić, agent državne bezbednosti Božidar Spasić i glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević.

Emitovan je razgovor u kom jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Iz poruka je lako zaključiti da je reč o planu za likvidaciju nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri" Milana Ljepoje.

- Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Ništa, jel ga viđaš? On je glavni kao Pink Panter, jel ga znaš? Ja kažem: "A, ne viđam ga". Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: "Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam". Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi*ketine. I jedan od tih pi*ki mi je preno da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad - čuje se u snimku.

Pogledajte više