SUŠILA KOSU, UBILA JE STRUJA? U Mošorinu nastradala devojka M. S, pronašao je stariji brat u kupatilu

Lj. P.

04. 02. 2021. u 20:15

MALOLETNA M. S. (16) iz Mošorina kod Titela, pronađena je bez znakova života u svojoj kući u noći između srede i četvrtka. Nesrećnu devojku su odmah dovezli u Dom zdravlja, ali pokušaji lekara da je reanimiraju, nažalost nisu uspeli, pa su mogli samo da konstatuju smrt.

Foto N. Karlić

Devojka je, kako se sumnja, najverovatnije stradala od strujnog udara.

Tragedija koja je porodicu zavila u crno, dogodila se pola sata posle ponoći, a kako se u četvrtak moglo čuti u ovom mestu, šesnaestogodišnjakinju je u kupatilu pronašao stariji brat, po povratku kući.

- Ušao je u kupatilo i zatekao je sestru bez znakova života - ispričao je jedan komšija, vidno potresen nemilim događajem. - Šta se tačno dogodilo, ne znam, ali koliko sam čuo, navodno je fenom ili peglom za kosu sušila kosu i pretpostavlja se da joj je aparat pao u vodu. Strašna je ovo i velika tragedija, sve nas je jako potreslo kada smo čuli.

U kući tragično nastradale maloletnice, svi nemi od tuge i bola za prerano prekinutim životom. Rodbina, poznanici, prijatelji i komšije, dolaze da njenim najmilijima izjave saučešće i pokušaju da pruže podršku u, za njih, najtežim danima u životu.

Šesnaestogodišnjakinja je, kako saznajemo, pohađala drugi razred Saobraćajne škole "Pinki" u Novom Sadu. Pojedini meštani sa kojima smo razgovarali kažu da je bila dobro i lepo vaspitano dete, iz ugledne porodice. Bila je najmlađe od četvoro dece u porodici.

Pogledajte više