EVO KAKO SADA IZGLEDA FATALNA SONJA: Objavila prvu fotografiju nakon ubistva Strahinje (FOTO)

Novosti online 10. 10. 2020. u 13:15

KOLUMBIJKA Sonja Suarez Gomez (45) objavila je na Instagramu prvu fotografiju posle ubistva njenog dečka Strahinje Stanojevića (30), koje se dogodilo 13. septembra na Novom Beogradu.

Foto: Instagram

Sonja je objavila selfi sa svojim psom.

Foto: Instagram

Podsetimo, kako se sumnja Stojanovića je ubio plaćeni ubica koji je došao iz BiH, a nagađa se da je motiv likvidacija osveta za njegovu umešanost u smrt poznatog beogradskog advokata Miše Ognjanovića, inače branioca Luke Bojovića, vođe zemunskog klana.

Takođe, Stojanović je i ranije bio na meti ubica, a 2019. čudom je preživeo eksploziju bombe podmetnute pod njegov džip u naselju Galenika. Tad je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

Strahinja je bio dobro poznat policiji, a u medijima je povezivan sa braćom Branislavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore, koji su likvidirani u brutalnom mafijaškom ratu koji godinama besni između crnogorskih klanova. Stojanović se kao svedok pojavljivao i na suđenju u slučaju ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji je godinama bio u ratu sa Šaranovićima.

Pogledajte više