SLAO SEKSUALNE PORUKE MLADOM IGRAČU? Trener FK Radnik osumnjičen da je hteo intimne odnose sa fudbalerom (13)

Novosti onlajn

05. 10. 2020. u 19:08

TRENER mlađih kategorija FK Radnik iz Surdulice A. F. (36) priveden zbog sumnje da je slao seksualne poruke mladom igraču (13).

Foto: Depositphotos

Trener je navodno dečaku slao seksualne poruke preko telefona nagovarajući ga na s*ks, i tereti se za polno uznemiravanje. Međutim, krivična prijava je podneta u redovnom postupku i treneru nije određen pritvor.

Telefoni na veštačenju

Ovaj pedofilski skandal danima je glavna tema u Surdulici, a na tužilaštvu i policiji je da do detalja utvrde šta se tačno dešavalo između trenera i zlostavljanog dečaka.

Izvor iz istrage kaže da je policiju obavestio otac mladog fudbalera.

- Dečak se požalio ocu da mu trener šalje čudne i neprimerene poruke, pa je ovaj odmah o svemu obavestio policiju. Otac je predao inspektorima sinovljev telefon, u kom su bile sporne poruke, i trener je pozvan na informativni razgovor. A. F. je dao izjavu, u kojoj je negirao da je nagovarao dečaka na s*ks i nakon toga je pušten da se brani sa slobode. Oba telefona, i trenerov i dečakov, poslati su na veštačenje - objasnio je izvor.

Članovi uprave Fudbalskog kluba Radnik nisu se do sada oglašavali povodom ovog slučaja.

Podsetimo, sličan slučaj dogodio se i u martu prošle godine u Novom Pazaru, kad je uhapšen fudbalski trener Denis Č. (29) zbog sumnje da je mesecima u svom stanu terao na seks tada petnaestogodišnjeg fudbalera, obećavajući mu da će mu obezbediti uspešnu karijeru!

Pazarac silovao dečaka

Nesrećni dečak je, inače, godinama trenirao fudbal u Novom Pazaru, ali kada je u jednom trenutku promenio trenera, tada su njegovi roditelji i nastavnici u školi uvideli da se čudno ponaša.

- To je privuklo pažnju uprave škole, pa su angažovani psiholozi da porazgovaraju s dečakom. On je u početku odbijao da kaže šta ga muči. Nije uopšte želeo da razgovara sa psiholozima, bio je zatvoren. Posle nekoliko pokušaja stručnjaka da dopru do njega, dečak se otvorio i ispričao da ga trener siluje - rekao je tada izvor.

Trener pedofil je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je silovao dečaka, pa je na osnovu sporazuma sa tužilaštvom dobio sedam godina zatvora.

Pogledajte više