TEK JE NAŠAO POSAO, A PODLETEO POD KAMION: Ispovest Vlastimira čiji je sin nastradao kod Dobanovačke petlje

S. KOSTIĆ 10. 09. 2020. u 22:08

KRISTIJAN se, upravljajući "pežoom 3008", navodno kretao zaustavnom trakom. Da li je sa te strane obilazio neko vozilo, ne znam, ali kada je video da u njoj stoji kamion, pokušao je da se uključi u srednju traku. Nažalost, nije u tome uspeo i tako je prednjim delom auta podleteo pod kamion. Ovo sam čuo, ali ne znam ni da li je bilo tako, jer od policije još nismo ništa zvanično dobili.

Foto: Novosti/Facebook

Ovako, za "Novosti", govori Vlastimir Gemović, otac nastradalog Predraga (41), koji je sa koleginicom iz Sremske Mitrovice, Smiljkom Trivić (35), poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se u sredu u jutarnjim satima dogodila na Dobanovačkoj petlji. U udesu su teže povređeni njihovi sugrađani i kolege, vozač "pežoa" Kristijan S. i Alen V. (35).

Neutešni otac kaže da ne zna kada će preuzeti telo, jer zbog cele situacije sa pandemijom virusa korona, proces će trajati duže.

Novosti

POVREĐENI

- LEKARI su nam rekli da Kristijan nije životno ugrožen, da ima potres mozga kao i da mu je stavljena kragna oko vrata. Zadržaće ga još neko vreme u bolnici - kaže Vlastimir.

I povređeni Alen V. (35) ima kragnu oko vrata kao i bolove u predelu grudi, koje je zadobio od sigurnosnog pojasa.

Predrag, kao i njegove kolege, koje su bile sa njim u automobilu, nedavno je počeo da radi u novoj firmi u Surčinu, nakon propasti preduzeća u kojem su bili zaposleni u Sremskoj Mitrovici.

- Svako jutro su oni putovali na posao, radio je na brušenju stakla od kojih su se pravili stolovi ili ubacivali u PVC stolariju. Radovao se novom poslu - govori Vlastimir, dodajući da mu je Predrag hvalio kako lepo izgleda taj pogon u kojem je počeo da radi.

- I to jutro su krenuli na posao. Kristijan je vozio, Smiljka je sedela na suvozačevom mestu, dok je moj sin sedeo iza nje, a Alen iza vozača. Onda se desilo ono najgore.

Pogledajte više