ON JE POGINUO U NESREĆI KOD ZRENJANINA: Prizor je bio užasan - džip bukvalno prepolovio traktor

B. G. 18. 08. 2020. u 07:13

MILAN Vujinović (68), poljoprivrednik iz sela Čestereg, u opštini Žitište, kod Zrenjanina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju oko 22.30 u Banatskom Karađorđevu.

B.G.

Prema nezvaničnim informacijama, na traktor sa prikolicom, kojim je upravljao Vujinović, naleteo je džip, marke "ford kuga", za čijim volanom se nalazio D. K., takođe iz Česterega.

- Prizor je bio užasan, džip koji se kretao glavnim putem, velikom brzinom udario je i bukvalno prepolovio traktor, koji se iz prve sporedne ulice na ulazu u Banatsko Karađorđevo, uključivao na glavni drum - kaže jedan meštanin Banatskog Karađorđeva, koji se na putu zatekao nekoliko trenutaka nakon nesreće.

Milanu, koji je kao uzoran i vredan poljoprivrednik, za sobom ostavio ćerku i sina, nažalost nije bilo spasa. Od siline direktnog udara, ispao je iz svog sedišta i prilikom pada zadobio teške telesne povrede, od kojih je preminuo, dok su lakše povrede zadobili vozač džipa i muškarac koji se u trenutku nesreće nalazio u traktorskoj prikolici.

U selu Čestereg, muk i neverica, a u porodičnoj kući Vujinovića okupili su se brojna rodbina, prijatelji i komšije da izjave saučešće.

- Milan je bio vredan čovek, radio je non-stop i traktorom često obilazio svoje njive, obavljajući zemljoradničke radove. Tako je bilo i u nedelju uveče, kada je, kako se pretpostavlja, traktorom išao do benzinske pumpe, a onda imao nameru da se vrati kući u Čestereg i nažalost, stradao - kaže jedan od komšija Milana Vujinovića.

Pogledajte više