SAOBRAĆAJNA NESREĆA U RUMI: Među petoro povređenih i trudnica

S. Kostić

02. 08. 2020. u 22:36

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, dva sata iza ponoći na uglu ulica Železnička i JNA, četiri osobe su lakše povređene, među kojima je i trudnica, dok je peta osoba zadobila teže telesne povrede i ona je prevezena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Foto S. Kostić

Prema nezvaničnim informacijama, do sudara dva putnička vozila došlo je kada je vozilo koje se kretalo iz pravca Ulice JNA prešlo na crveno na semaforu i udarilo u vozilo "fijat bravo", koje se kretalo iz pravca Železničke. Od siline udara "fijat" se prevrnuo i udario u semafor, koji se izvalio.

Komšije iz obližnjih zgrada kažu da ih je jak udarac u toku noći probudio, a kada su izašli na terase i prozore, zatekao ih je stavičan prizor.

- Vozilo je bilo bočno okrenuto a iz njega su se čule kuknjava i vriska, pozvali smo odmah Hitnu pomoć, vatrogasce, policiju, koji su vrlo brzo stigli. U "fijatu" je bilo pet osoba, mladića i devojaka oko dvadesetak godina koji su se krvavi izvlačili kroz jedan razbijeni prozor. Na sreću svi su ostali živi, a trudnica, koja je bila takođe u tim kolima, zadobila je samo lakše povrede - kaže jedan od komšija koji je odmah pritrčao da pruži pomoć.

Rasuti delovi automobila u blizini banke i pošte, bili su tu i u nedelju ujutru, dok su Rumljani završavali svoje obaveze na obližnjoj pijaci.

Pogledajte više