POZNATO STANJE MUŠKARCA POVREĐENOG NOŽEM SINOĆ U PETROVARADINI: Stabilnog opšteg stanja otpušten na kućno lečenje

Lj.P.

12. 02. 2024. u 12:53

TRIDESETSEDMOGODIŠNjI muškarac, sinoć povređen nožem u Petrovaradinu u ulici Beogradska 8, stabilnog je zdravstvenog opšteg stanja, i otpušta se na kućno lečenje.

N.Karlić

Pacijent je, kako navodi Siniša Knežević, portparol Kliničkog centra Vojvodine,  primljen tokom prethodne noći u Urgentni centar, sa lakšim povredama.

- Nakon prijema i kompletne dijagnostike sprovedena je primarna obrada rane - navodi Knežević. - Pacijent se stabilnog zdravstvenog stanja otpušta na dalje kućno lečenje.

Tridesetsedmogodišnjak je, kako smo sinoć objavili, uboden nožem u Petrovaradinu u pomenutoj ulici, a policija je obavila uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti nemilog događaja. Ubadanju je prethodila rasprava u jednom stanu u kojem su, kako saznajemo, bili povređeni, osumnjičeni i još jedan muškarac.

Medicinska ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je, prema rečima dr Zorana Krulja, portparola, intervenisala u 21.10 časova i po prvom prioritetu zbrinula na licu mesta povređenog i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar KCV na hirurgiju.

Pogledajte više