U KUĆI VIDLJIVI TRAGOVI KRVI, SVE JE POLOMLJENO: Detalji stravičnog porodičnog nasilja kod Paraćina - sin sekirom napao roditelje

Novosti online 08. 11. 2023. u 10:30

P. M. (44) iz Svojnova kod Paraćina jutros oko 6.30 sati nakon kraće svađe, u porodičnoj kući u ovom selu, zgrabio je sekiru i napao i teško povredio oca D. M. (70) i majku D. M. (68).

FOTO:S.Babović, Privatna arhiva

U policiji kažu da je u Svojnovu došlo do porodičnog nasilja kada je sin P. M., koji inače ima psihičkih problema, sekirom udario oca u glavu, a onda i sečivom posekao majku po licu. 

Na lice mesta ubrzo je pored policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je teško povređene roditelje transportovala u Opštu bolnicu u Paraćinu.

Prema rečima dežurnih lekara, majka je zadobila više povreda u predelu lica, dok se otac sa teškim telesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen.

Nasilnog sina P. M. policija je uhapsila i on je odvezen, ali se za sada ne zna da li je i on prvo odveden u bolnicu ili je odmah odvezen u pritvor. 

Policija trenutno obavlja uviđaj u kući u Svojnovu, a nezvanično se saznaje da je unutra sve polomljeno, i da su u kući vidljivi tragovi krvi, ali i borbe roditelja sa sinom.

BONUS VIDEO: Muškarac se razneo bombom na železničkoj stanici u Čačku

(Informer)

Pogledajte više