EPILOG PREBIJANJA U BARAJEVU - SLAVLJENIK U POLICIJSKOM PRITVORU: Na padnuti doktor Hitne pomoći na prepoznavanju u PS Barajevo

V.N.

19. 10. 2023. u 18:52

DOKTOR Hitne pomoći N.K. (43) koji je brutalno je pretučen u jednom restoranu kod Barajeva, zadobio je kako nezvanično saznajemo teške telesne povrede.

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prema prvim informacijama do incidenta je došlo tokom proslave rođenja deteta u jednoj kafani u Barajevu. Okupljeni gosti su proslavljavljali rođenje deteta kada je slavljenik zadobio povredu glave. Po nekim infomacijama on je sebe udario flašom u glavu, a po drugim zadobio je udarac od strane nepoznatog gosta.

Kada je stigla ekipa Hitne pomoći i pregledala povređenog odbila je da ga vozi na VMA, jer, prema propisima, u takvim slučajevima nema potrebe da Hitna pomoć vozi povređenog.

Gosti koji su bili na proslavi napali su doktora, inače iz Barajeva, i naneli mu teške telesne povrede. Doktor je uspeo da pozove policiju i da se skloni u sanitet kojim je potom odvezen na VMA.

Slavljenik M. D. je zadržan u policijskom pritvoru, a večeras je još nekoliko gostiju pozvano u policiju na prepoznavanje. U stanicu je došao i napadnuti doktor.

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pogledajte više