OVO JE VOZAČ KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU (14) KOD ŠAPCA: Dete se vraćalo sa proslave rođendana kada se desila tragedija

Novosti online 03. 08. 2023. u 12:03

VOZAČ L. M. (22), koji je upravljao automobilom marke "ford fijesta", udario je sinoć devojčicu L. C. (14) koja je vozila bicikl. Nesrećno dete nastradalo je na mestu nesreće.

Foto: Facebook

Užasna nesreća dogodila se sinoć oko 20.30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca, kada se nesrećna devojčica vraćala sa proslave rođendana. Na proslavi je bio i L. M., kome je nakon nesreće izmereno više od jednog promila alkohola u krvi.

-  Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 20.30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca. Mesto gde se desila saobraćajka je na samom ulazu u selo Bogosavac. Reč je o čistom i ravnom putu, ali je baš ta deonica pokrivena granjem. Put je opasan i neosvetljen jer je pored puta gusta šuma - objašnjava izvor Informera.

Kako je dodao, devojčica se kretala iz smera Šapca ka Bogosavcu.

 - I automobil se kretao iz istog smera. On je najverovatnije usled smanjene vidljivosti, s obzirom na to da se nesreća desila uveče, zakačio devojčicu na neosvetljenom biciklu - objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, u blizini kobnog mesta je zatvor i nema privatnih kuća. 

- Čuvar zatvora je prvi pritekao u pomoć, i odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. Mladić je izašao iz kola, dozivao devojčicu, i on je bio šoku. Nije znao šta da radi... plakao je i uzdisao... Sačekao je tu hitnu i policiju. Neki kažu da je bio pripit, ali ko će to znati... - objašnjava sagovornik iz Bogosavca. 

Devojčicu je hitna pomoć prevezla u bolnicu bez znakova života, pokušali su reanimaciju, ali nažalost nisu uspeli. Policija je obavila uviđaj, a L. M. je izmereno više od jednog promila alkohola u krvi.

BONUS VIDEO - POVREĐENO DVOJE DECE: Još jedna teška saobraćajna nesreća kod Pirota

Pogledajte više